The culture of food/

Main Author: Montanari, Massimo, 1949-
Corporate Author: Blackwell
Format: Book
Language:English
Italian
Published: Oxford, England ; Cambridge, Mass., USA: Blackwell, 1994
Series:The Making of Europe
Subjects:
LEADER 01326nam a2200337 a 4500
001 2037742
005 20171112000035.0
008 991015s1994 gr r 000 0 eng d
020 |a 0631182659 
040 |a GR-KoDPT  |b greeAACR2 
041 1 |a eng  |h ita 
050 1 |a TX353  |b .M7213 1994 
082 1 0 |2 20  |a 394.1/094 
082 1 0 |2 20η  |a 394.1094 
100 1 0 |a Montanari, Massimo,  |d 1949- 
245 1 4 |a The culture of food/  |c Massimo Montanari ; translated by Carl Ipsen 
260 1 4 |a Oxford, England ;  |b Blackwell,  |c 1994  |a Cambridge, Mass., USA: 
300 1 4 |a xii, 214 σ. ;  |c 24 εκ. 
490 0 4 |a The Making of Europe 
500 0 4 |a Βιβλιογραφία: σ. [194]-205 
500 0 4 |a Περιέχει ευρετήριο 
504 0 4 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές (σ. [194]-205) και ευρετήριο 
650 0 0 |a Food  |x History 
650 0 0 |a Food habits  |z Europe 
650 0 0 |a Τρόφιμα  |x Ιστορία 
650 0 0 |a Διατροφή  |x Ιστορία  |z Ευρώπη 
651 0 0 |a Europe  |x Social life and customs 
651 0 0 |a Ευρώπη  |x Κοινωνική ζωή και έθιμα 
710 0 0 |a Blackwell 
952 |a GR-AtPPV  |b 59ccd0f56c5ad1344609a667  |c 998a  |d 945l  |e 394.1094 MON  |t 1  |x m  |z Books 
952 |a GR-KoDPT  |b 59cc35726c5ad13446fb32f3  |c 998a  |d 945l  |e TX 353  |t 1  |x m  |z Books