Greek cheeses A tradition of centuries
Main Author: | Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Athens
National Dairy Committee of Greece
1991
|
Subjects: |
Similar Items
-
Improving the flavour of cheese /
Published: (2007) -
Ελληνικό τυρί γεύσεις και συνταγές
by: Μαμαλάκης, Ηλίας (1949-)
Published: (2000) -
Τυροκομία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ
Published: (1993) -
Τυροκομία : χημεία, φυσικοχημεία, μικροβιολογία /
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ
Published: (2004) -
Τυροκομία Χημεία, Φυσικοχημεία, Μικροβιολογία
by: Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ M.
Published: (2004)