Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος/
Main Author: | Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ. |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Θεσσαλονίκη:
Γιαχούδης,
2001
|
Edition: | 2η έκδ. |
Subjects: |
Similar Items
-
Τεχνολογία προϊόντων γάλακτος : ζυμούμενα προϊόντα, παγωτό, κρέμα, βούτυρο /
by: Ζερφυρίδης, Γρηγόριος Κ.
Published: (2001) -
Η βιομηχανία γάλακτος: γαλακτοκομία, τυροκομία, βουτυροκομία/
by: Ανάσης, Εμμανουήλ Σ.
Published: (1965) -
Ice cream /
by: Marshall, Robert T. 1932-
Published: (1996) -
Ice cream /
by: Marshall, Robert T
Published: (2003) -
Ice creams & sorbets /
Published: (1999)