Μικροβιολογικά κριτήρια για τα τρόφιμα/

Main Author: Γαϊτης, Φραγκίσκος
Corporate Author: Εταιρεία Έρευνας & Τεχνολογικής Ανάπτυξης Βιομηχανίας Τροφίμων
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: ΕΤΑΤ, [2010?]
Subjects:
ΒιβλιοθήκηΤαξιθετικός αριθμόςΑριθμός ΑντιτύπωνΠληροφορίεςΚατάσταση
Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών664.001579 ΓΑΙ1ΠροβολήOPAC
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο ΘράκηςQR 1151ΠροβολήOPAC
Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου1ΠροβολήOPAC