The chef's way All about cookery and confectionery in English classes
Main Author: | Μολφέσης, Δημήτρης |
---|---|
Other Authors: | Ξανθοπούλου, Θεοδώρα |
Format: | Book |
Language: | English |
Published: |
Αθήνα
Les Livres du Tourisme
2001
|
Subjects: |
Similar Items
-
Επάγγελμα ζαχαροπλάστης Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής
by: Straub, Andrea
Published: (2003) -
Επάγγελμα ζαχαροπλάστης Υλικά ζαχαροπλαστικής
by: Schild, Egon
Published: (2003) -
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική Σύνθετες και πρωτότυπες συνταγές
Published: (2002) -
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική Δημιουργικές γεύσεις με απλές και σύνθετες συνταγές
Published: (2002) -
Junior master chef γλυκά : συνταγές βήμα - βήμα
Published: (2011)