The chef's way All about cookery and confectionery in English classes

Main Author: Μολφέσης, Δημήτρης
Other Authors: Ξανθοπούλου, Θεοδώρα
Format: Book
Language:English
Published: Αθήνα Les Livres du Tourisme 2001
Subjects:
LEADER 00850nam a2200205 a 4500
001 196810
005 20171111224620.0
008 040521s2001 a g 000 yyeng
020 |a 960-86928-3-0  |q (τ.1) 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a eng  |q (τ.2) 
082 1 |2 20  |a 640  |x Σπουδή και διδασκαλία 
100 0 1 |a Μολφέσης, Δημήτρης 
245 1 |a The chef's way  |b All about cookery and confectionery in English classes  |c Dimitris Molfesis... [et al.] 
260 1 |a Αθήνα  |b Les Livres du Tourisme  |c 2001 
300 1 |a 2τ.  |b εικ.  |c 24εκ. 
505 1 |a «τ.1.» Fruit - Vegetables - Pasta - Parisserie - 
650 1 |a Ζαχαροπλαστική  |x Σπουδή και διδασκαλία 
700 0 1 |a Ξανθοπούλου, Θεοδώρα 
952 |a GRAtEVE  |b 590851096c5ad1338a8af253  |c 995b  |d 995e  |e 05214/2001-1  |t 3  |x m  |z Books