Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
The chef's way
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
The chef's way All about cookery and confectionery in English classes
Main Author:
Μολφέσης, Δημήτρης
Other Authors:
Ξανθοπούλου, Θεοδώρα
Format:
Book
Language:
English
Published:
Αθήνα
Les Livres du Tourisme
2001
Subjects:
Ζαχαροπλαστική
>
Σπουδή και διδασκαλία
Holdings
Description
Table of Contents
Similar Items
Staff View
Physical Description:
2τ. εικ. 24εκ.
ISBN:
960-86928-3-0
Similar Items
Επάγγελμα ζαχαροπλάστης Εργαστήριο ζαχαροπλαστικής
by: Straub, Andrea
Published: (2003)
Επάγγελμα ζαχαροπλάστης Υλικά ζαχαροπλαστικής
by: Schild, Egon
Published: (2003)
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική Σύνθετες και πρωτότυπες συνταγές
Published: (2002)
Εκπαιδευτική ζαχαροπλαστική Δημιουργικές γεύσεις με απλές και σύνθετες συνταγές
Published: (2002)
Junior master chef γλυκά : συνταγές βήμα - βήμα
Published: (2011)
×
Loading...