Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του

Main Author: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Format: Book
Language:Greek
Published: Θεσσαλονίκη Σύγχρονη Παιδεία 2006
Subjects:
LEADER 01197nam a2200265 a 4500
001 1938443
005 20171111235817.0
008 130215s2006|||| a||| 001 yygre
020 |a 960-357-073-7 
040 1 1 |a AtEVE  |e AACR2 
041 |a gre 
082 1 |2 21  |a 660 
100 0 1 |a Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β. 
245 1 |a Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του  |c Σπυρίδων Β. Ραμαντάνης 
260 1 |a Θεσσαλονίκη  |b Σύγχρονη Παιδεία  |c 2006 
300 1 |a 304σ.  |b εικ.  |c 24εκ. 
504 1 |a Βιβλιογραφία: σ. 291-294 
504 1 |a Ευρετήριο: σ. 295-304 
650 1 |a Τεχνολογία τροφίμων  |x Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη) 
650 1 |a Κρέας 
650 1 |a Κρέας  |x Βιομηχανία και εμπόριο 
952 |a GRHeTEI  |b 59ccc9096c5ad1344608b3e2  |c 998a  |d 945l  |e TX373 .R36 2006  |t 2  |x m  |z Books 
952 |a GRAtEVE  |b 59093d296c5ad1338a91ad41  |c 995b  |d 995e  |e 02305/2009-2  |t 2  |x m  |z Books 
952 |a GR-AtULA  |b 59cc1b4c6c5ad13446f798ae  |c 998a  |d 945l  |e Δ 664.9 ΡΑΜ  |t 5  |x m  |z Books 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a5fa6c5ad14ac1e79250  |c 945l  |d 998a  |t 1  |x m  |z Books