Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του
Main Author:
Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Θεσσαλονίκη
Σύγχρονη Παιδεία
2006
Subjects:
Τεχνολογία τροφίμων
>
Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη)
Κρέας
Κρέας
>
Βιομηχανία και εμπόριο
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
304σ. εικ. 24εκ.
Bibliography:
Βιβλιογραφία: σ. 291-294
Ευρετήριο: σ. 295-304
ISBN:
960-357-073-7
Similar Items
Επεξεργασία κρέατος/
by: Πολυμενίδης, Αθανάσιος
Τεχνολογία κρέατος
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Τεχνολογία κρέατος : κρέας, προϊόντα κρέατος /
by: Μπλούκας, Ιωάννης Γ.
Published: (2007)
Εγχειρίδιον τεχνολογίας του κρέατος
by: Μαυροειδής, Εμμανουήλ Δ.
Published: (1971)
Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων.
by: Ραμαντάνης, Σπυρίδων Β.
Published: (1999)
×
Loading...