Καππαδoκία, Ιωνία, Πόντος: γεύσεις και παραδόσεις/
Main Author: | Μπόζη, Σούλα |
---|---|
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
Εκδόσεις Αστερισμός,
1997
|
Subjects: |
Similar Items
-
Istanbul Lezzeti: Istanbullu Rumlarin mutfak kulturu/
by: Μπόζη, Σούλα
Published: (2002) -
Γεύση ελληνική/
by: Βουτσινά, Εύη Λ., 1950-
Published: (1999) -
Συνασός: ιστορία ενός τόπου χωρίς ιστορία/
by: Χατζηιωσήφ, Χρήστος Χ.
Published: (2005) -
Τα βουρλά μας καίγονται: μικρασιάτικο/
by: Παραρά-Ευτυχίδου, Νίτσα
Published: (1997) -
Η Αμάσεια/
by: Επέογλου-Μπακαλάκη, Ευδοκία
Published: (1988)