Καππαδoκία, Ιωνία, Πόντος: γεύσεις και παραδόσεις/

Main Author: Μπόζη, Σούλα
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα: Εκδόσεις Αστερισμός, 1997
Subjects:
LEADER 01097nam a2200253 a 4500
001 1641967
005 20171111234328.0
008 990517s1997 cy da r 000 u gre d
020 |a 9608545846  |q χαρτόδ. 
040 |a CY  |b University of Cyprus  |e AACR2 
050 |a TX725.T8B68 1997 
100 1 |a Μπόζη, Σούλα 
245 1 0 |a Καππαδoκία, Ιωνία, Πόντος:   |b γεύσεις και παραδόσεις/  |c Σούλα Μπόζη ; Φωτογραφίες Λίζα Έβερτ 
260 |a Αθήνα:  |b Εκδόσεις Αστερισμός,  |c 1997 
300 |a 327 σ. :  |b εικ. ;  |c 24 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές παραπομπές 
650 0 |a Greeks  |x Social life and customs  |z Turkey 
650 0 |a Greeks  |x Social life and customs  |z Turkey  |z Cappadocia 
650 0 |a Greeks  |x Social life and customs  |z Pontus 
650 0 |a Greeks  |x Social life and customs  |z Asia Minor 
650 0 |a Cooking, Greek 
650 0 |a Cooking, Turkish 
650 0 |a Cookbooks 
952 |a CY-NiOUC  |b 5a0440536c5ad14ac1ea6efe  |c 998a  |d 945l  |e TX725.T8B68 1997  |t 1  |x m  |z Books