Handbook of enology
Main Author: | Ribâereau-Gayon, Pascal. |
---|---|
Other Authors: | Dubourdieu, Denis. |
Format: | Book |
Language: | English French |
Published: |
Chichester, West Sussex, England :
John Wiley,
c2006-.
|
Edition: | 2nd ed. |
Subjects: | |
Online Access: | http://www.loc.gov/catdir/toc/ecip0513/2005013973.html http://www.loc.gov/catdir/enhancements/fy0622/2005013973-d.html |
Similar Items
-
Handbook of enology
Published: (2000) -
Handbook of enology/
Published: (2006) -
Oz Clarke's wine factfinder and taste guide
by: Clarke, Oz
Published: (1985) -
Πρακτικός οδηγός του οινοποίου/
by: Κλόκκαρης, Αντώνης, 1881-1956
Published: (1922) -
Οινοτεχνία.: Πως να φτιάνεις άριστα κρασιά, από το κρασάμπελο και το μούστο ώς το βαρέλι και το κρασί/
by: Ζαχαρόπουλος, Ιγνάτιος
Published: (1952)