HACCP από το H έως το P /

Main Author: Ζαμπετάκης , Γιάννης
Other Authors: Γδοντέλης , Νίκος
Format: Book
Language:Greek
Published: Αθήνα : P. I. Publishing, c2006.
Subjects:
LEADER 00916nam a2200205 a 4500
001 1478339
005 20171111233537.0
008 090309t2006 gr a b 001 0 gre d
020 |a 9789608767867  |q χαρτόδ. 
040 |a CY-LiCUT 
050 1 4 |a TX531  |b .Z36 2006 
100 1 |a Ζαμπετάκης , Γιάννης 
245 1 0 |a HACCP από το H έως το P /  |c Γιάννης Ζαμπετάκης και Νίκος Γδοντέλης. 
246 3 3 |a Hazard Analysis and Critical Control Point από το H έως το P 
260 |a Αθήνα :  |b P. I. Publishing,  |c c2006. 
300 |a 215 σ. :  |b εικ. ;  |c 23 εκ. 
504 |a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο. 
650 0 |a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system). 
700 1 |a Γδοντέλης , Νίκος 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a6076c5ad14ac1e793ac  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 2  |x m  |z Books