|
|
|
|
LEADER |
00916nam a2200205 a 4500 |
001 |
1478339 |
005 |
20171111233537.0 |
008 |
090309t2006 gr a b 001 0 gre d |
020 |
|
|
|a 9789608767867
|q χαρτόδ.
|
040 |
|
|
|a CY-LiCUT
|
050 |
1 |
4 |
|a TX531
|b .Z36 2006
|
100 |
1 |
|
|a Ζαμπετάκης , Γιάννης
|
245 |
1 |
0 |
|a HACCP από το H έως το P /
|c Γιάννης Ζαμπετάκης και Νίκος Γδοντέλης.
|
246 |
3 |
3 |
|a Hazard Analysis and Critical Control Point από το H έως το P
|
260 |
|
|
|a Αθήνα :
|b P. I. Publishing,
|c c2006.
|
300 |
|
|
|a 215 σ. :
|b εικ. ;
|c 23 εκ.
|
504 |
|
|
|a Περιέχει βιβλιογραφικές αναφορές και ευρετήριο.
|
650 |
|
0 |
|a Hazard Analysis and Critical Control Point (Food safety system).
|
700 |
1 |
|
|a Γδοντέλης , Νίκος
|
952 |
|
|
|a CY-LiCUT
|b 5a01a6076c5ad14ac1e793ac
|c 945l
|d 998a
|e -
|t 2
|x m
|z Books
|