Υγιεινή τροφίμων : για χειριστές τροφίμων /

Corporate Author: Υπουργείο Υγείας (Κυπριακή Δημοκρατία) Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας.
Format: Book
Language:Greek
Published: Λευκωσία : Κυριακίδη , 1989.
Subjects:
LEADER 00882nam a2200181 a 4500
001 1475727
005 20171111233534.0
008 071116s1989 cy a er 001 ||gre d
040 |a CY-LiCUT 
050 1 4 |a QR115   |b .Y45 1989 
110 2 |a Υπουργείο Υγείας (Κυπριακή Δημοκρατία)  |b Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας. 
245 1 0 |a Υγιεινή τροφίμων :  |b για χειριστές τροφίμων /  |c Ιατρικές Υπηρεσίες και Υπηρεσίες Δημόσιας Υγείας. 
260 |a Λευκωσία :  |b Κυριακίδη ,  |c 1989. 
300 |a 33 σ. :  |b εικ. ;  |c 20 εκ. 
650 0 |a Food  |x Microbiology. 
650 0 |a Food  |x Microbiology  |x Methodology. 
650 0 |a Food handling  |x Safety measures. 
952 |a CY-LiCUT  |b 5a01a5876c5ad14ac1e785d9  |c 945l  |d 998a  |e -  |t 1  |x m  |z Books