Τεχνολογία άρτου/
Main Author: | Κατσάς, Αναστάσιος |
---|---|
Corporate Authors: | Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Σχολή Θετικών Επιστημών., Τμήμα Χημείας |
Format: | Book |
Language: | Greek |
Published: |
Αθήνα:
[χ.ό.],
2006
|
Subjects: |
Similar Items
-
Τεχνολογία άρτου-εκπαίδευση και περιβάλλον/
by: Κατσάς, Αναστάσιος
Published: (2007) -
Απομόνωση βιολογικά δραστικών λιποειδών με αντι-αθηρωματικές ιδιότητες από τον κρόκο αυγού/
by: Παναγοπούλου, Ελεάννα Α.
Published: (2009) -
Ταυτοποίηση των ουδέτερων λιποειδών του βακτηρίου των τροφίμων Listeria monocytogenes και μεταβολές των κυριότερων συστατικών κατά την ανάπτυξη του λοιμογόνου αυτού παράγοντα στο ψυγείο/
by: Παρασκευάς, Παναγιώτης Κ.
Published: (2001) -
Listeria monocytogenes: ψυχρότροφο παθογόνο βακτήριο των τροφίμων : μελέτη της αναδόμησης των λιποειδών του στην χαμηλή θερμοκρασία δια της σύγκρισης των λιπαρών οξέων /
by: Περράκη, Μαριγώ Φ.
Published: (1999) -
Τεχνολογία τροφίμων/
by: Βουδούρης, Εμμανουήλ Κ.
Published: (1986)