Skip to content
Toggle navigation
Language
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
All Fields
Title
Author
Subject
Call Number
ISBN/ISSN
Find
Advanced
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμ...
Description
Cite this
Text this
Email this
Export Record
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμων/
Main Author:
Βουδούρης, Ε. Κ.
Other Authors:
Κοντομηνάς, Μ. Γ.
Format:
Book
Language:
Greek
Published:
Αθήνα:
Οργανισμός Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων,
2006
Subjects:
Τρόφιμα
>
Ανάλυση
Food chemistry
Holdings
Description
Similar Items
Staff View
Physical Description:
xvi, [360] σ. : πίν., διαγρ. ; 24 εκ.
Bibliography:
Περιέχει βιβλιογραφίες και ευρετήριο
Similar Items
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμων/
by: Βουδούρης, Ε. Κ.
Published: (2001)
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμων/
by: Βουδούρης, Ε. Κ.
Published: (2004)
Εισαγωγή στη χημεία των τροφίμων/
by: Βουδούρης, Ε. Κ.
Published: (1983)
Εισαγωγή εις την εξέτασιν των τροφίμων/
by: Γαλανός, Δημήτριος Σ.
Published: (1978)
Εισαγωγή εις την εξέτασιν των τροφίμων/
by: Γαλανός, Δημήτριος Σ.
Published: (1983)
×
Loading...